L'atleta xinès de Sanda, el Sr. Convenience, visita Minolta per experimentar un viatge de fitness astut

Superestrella de lluita xinesa - Convenient, sobrenomenat "Déu de la mort", és un atleta xinès Sanda i líder en combat lliure.És el primer lluitador xinès a entrar en el top ten del rànquing mundial i el lluitador de combat lliure nacional més alt al rànquing mundial de pes mitjà.
Ha guanyat el subcampió de la categoria de 80 kg del Campionat Nacional de Sanda durant cinc anys consecutius i ha guanyat el primer lloc en la categoria de 77,5 kg de la competició preliminar de Sanda als 11è Jocs Nacionals.Campió de la categoria de 80 kg al 2n Concurs Internacional d'Arts Marcials Fighter King el 2007, i campió de la categoria de 80 kg al Concurs Mundial de Kung Fu King 2008.Va començar la seva carrera professional l'any 2011, va derrotar al millor jugador de Tailàndia en la categoria de 80 kg i al rei sense corona Shahirak;Derrota el rei Cochrane del Muay Thai del món WBC i WCK;KO, abans classificat com el rei Marcus de Muay Thai número u mundial, i altres, han creat innombrables batalles clàssiques, mantenint un rècord de 48 victòries en arts marcials i 59 victòries en la carrera professional.

a
El Campió Sanda és convenient que l'equip visiti la fàbrica sota la direcció del director general Yang Xinshan

bcdefghijk

Gràcies al campió de Sanda per haver dedicat el temps a visitar la fàbrica.La vostra visita i orientació són de gran importància per a nosaltres, i estem honrats.Estem profundament emocionats i agraïts.La vostra visita no és només un reconeixement a la nostra empresa, sinó també un estímul per a la nostra feina.Ets la llum en el nostre camí cap endavant, il·luminant el nostre camí cap endavant.Seguirem esforçant-nos i creant brillantor!

Hora de publicació: 21-jun-2024